Sterge ID

Pentru a sterge un id, acesta va trebui sa va apartina. Deoarece sunt destule personaje frustrate si nesatisfacute carora le place (din motive de neinteles pentru oamenii normali) sa publice id-urile altora pe siturile de id-uri de mess, am facut posibila stergerea oricarui ID inregistrat (per solicitare).
Pentru a sterge un id, va trebui sa trimiteti un email catre administrator AT atat PUNCT ro si sa solicitati acest lucru (introduceti adresa URL a paginii id-ului). Nu este nevoie de vreo scrisoare formala sau de injuraturi si insulte (primim tot felul de solicitari LOL), includeti doar titlul mesajului 'Sterge id'
  Insa, pentru a verifica faptul ca dvs, cel care trimiteti solicitarea, sunteti proprietarul id-ului si, respectiv, al casutei de email Yahoo a id-ului pe care doriti sa-l stergeti, solicitarea (email-ul) dvs va trebui sa fie trimisa de pe aceeasi adresa de emai a id-ului.
  Pe scurt, daca id-ul dvs este mariana-75 si doriti sa-l stergeti, va trebui sa trimiteti solicitarea de stergere a id-ului de pe adresa de email mariana-75@yahoo.(com/uk/us/etc).
  Retine, deasemenea, ca nu veti fi informat de stergerea id-ului - ne cerem scuze dar nu avem timp de asta. Asadar:
  • Solicitati stergerea id-ului (scrieti-ne adresa paginii idului)
  • Asteptati cateva zile (uneori citim mai greu email-urile)
  • Verificati pagina id-ului pentru a constata daca acesta a fost sters sau nu
  • Daca nu a fost sters mai asteptati cateva zile
  • Verificati iarasi si, daca tot nu a fost sters, solicitati din nou stergerea acestuia - e posibil ca email-ul dvs. sa fi ajuns in SPAM, pe care niciodata nu-l citim
  Tot referitor la stergerea id-urilor; primim destul de des id-uri cu poze XXX. In special baieti/barbati frustrati si nesatisfacuti,din aceeasi speta ca cei care inregistreaza id-urile altora. Nu permitem poze indecente si nici descrieri imorale, insa nimeni nu da atentie regulilor sitului, se pare. Pentru a-i pedepsi pe acestia, vom inlocui de acum inainte pozele trimise de ei cu cele ale noastre si vom face in asa fel incat sa nu va convina - prin acest lucru va dorim sa fiti contactat de exact categoria opusa de persoane celor pe care doriti sa ii intalniti.
  Acesti oameni sunt in majoritate barbati, cum am scris mai sus, si au impresia ca acesta este un sit de matrimoniale sau de intalniri online, video chat s.a.m.d. NU ESTE. Cititi regulile!
  Si pentru ca pedeapsa sa fie completa, nu vom sterge id-urile acestea, ale caror poze le vom inlocui cu ale noastre (id-urile ce incalca regulile), nici macar in urma solicitarilor dvs. Asta ca sa nu mai incalcati regulile - spun asta pentru ca acesti frustrati au obiceiul si ne trimit acelasi id de mai multe ori, sau cate 3-4 id-uri care le apartin cu exact aceleasi descrieri, poze cu penisuri erecte (care mai de care mai mici hahaha) s.a.m.d.
  Deocamdata nu prea am primit id-uri indecente de la fete/femei, insa cand vom primi vom gasi si pentru ele un alt fel de avatar ;)
avatar gay
Exemplu de poza